CASTELLANO

 

OBJETO DE LA POLÍTICA DE PRIVACIDAD
4 Cadires es la marca comercial de SENTA'T BE, SL, la cual actúa como titular, dinamizadora y gestora de contenidos de esta web. SENTA'T BE, S.L. (En adelante, 4 Cadires) informa a los Usuarios que cumple con la vigente normativa de protección de datos, y con carácter especial, con la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal y con la Ley de la Sociedad de Servicios de la Información y Comercio Electrónico, Ley 34/2002, de 11 de julio.
Cualquier otra actividad comercial, mercantil, administrativa o de contratación de bienes y / o servicios es responsabilidad de la sociedad mencionada anteriormente, propietaria de este dominio y que opera con la marca 4 Cadires. Para vender productos de mobiliario, www.4cadires.com dispone de las tecnologías avanzadas puestas a su disposición del usuario.
De acuerdo con lo dispuesto en la normativa vigente, 4 Cadires sólo recoge los datos estrictamente necesarios para ofrecer los servicios derivados de su actividad y demás prestaciones, servicios y actividades atribuidas por la ley.
Esta política de protección de datos podrá variar con el tiempo debido a los posibles cambios legislativos, jurisprudenciales o de los criterios seguidos por la Agencia Española de Protección de Datos y / o la autoridad competente en cada momento. Es por ello que 4 Cadires se reserva el derecho a modificar el presente aviso legal para adaptarlo a novedades legislativas o jurisprudenciales que se encuentran vigentes en el momento preciso en que se acceda a los websites, así como a prácticas del sector.
En los anteriores supuestos, 4 Cadires anunciará en esta página web, los cambios introducidos con la suficiente antelación a su puesta en práctica.



CONFIDENCIALIDAD

Todos los datos proporcionados mediante correo electrónico o formularios electrónicos serán tratados según la normativa vigente sobre protección de datos personales, y en todo caso tendrán el carácter de confidencial para el personal de 4 Cadires que gestione dicha información.

INFORMACIÓN SOBRE LA VOLUNTAD DE DEJAR LOS DATOS Y CONSECUENCIAS
VOLUNTARIEDAD

Se informa a los Usuarios de los websites que las respuestas a las preguntas planteadas en los formularios de recogida de datos contenidos en la presente website tienen carácter voluntario, si bien la negativa a facilitar los datos solicitados puede comportar la imposibilidad de acceso a los servicios que lo requieran.

CONSECUENCIA
Mediante la implementación de los formularios incluidos en la web, relativos a la dinamización y gestión de contenidos realizados por 4 Cadires y / o por el titular de la Web los usuarios aceptan la inclusión y tratamiento de los datos que proporcionen en un fichero de datos de carácter personal , del que es titular 4 Cadires pudiéndose ejercer los derechos pertinentes según la cláusula siguiente.



INFORMACIÓN AL USUARIO SOBRE LOS DERECHOS DE RECTIFICACIÓN, ACCESO, OPOSICIÓN Y CANCELACIÓN DE SUS DATOS

Los usuarios podrán ejercitar, respecto de los datos recogidos en la forma descrita en el punto anterior, los derechos reconocidos en la Ley Orgánica 15/1999, y en particular los derechos de acceso, rectificación, oposición y / o cancelación de datos . Los derechos referidos en el párrafo precedente, podrán ejercitarse por cada Usuario mediante solicitud escrita y firmada, acompañada de fotocopia de DNI o Pasaporte, dirigida a la siguiente dirección:

A LA ATENCIÓN DEL RESPONSABLE DE SEGURIDAD.
C / Marqués de Comillas, 21-23, 08202, Sabadell (Barcelona)
Asimismo, si un usuario no desea recibir información vía correo electrónico o cualquier otro medio, podrá comunicarlo por cualquier medio que quede constancia de la recepción a 4 Cadires en la dirección indicada.

INFORMACIÓN SOBRE LOS DATOS QUE SE CONSERVAN, DURANTE CUANTO TIEMPO Y CON QUE FINALIDAD
DATOS QUE SE CONSERVAN

Exclusivamente datos de contacto (carácter básico), como son el nombre, apellido y e-mail. Esta información es recibida por y puede ser vendida, cedida o arrendada a otras empresas vinculadas al sector de mobiliario y servicios.
4 Cadires es responsable de dichos ficheros de datos de carácter personal, creados por y para 4 Cadires, con las finalidades de realizar el mantenimiento y gestión de la relación con los Usuarios, información y distribución de los servicios de la organización, así como la realización de actividades diversas.



CON QUE FINALIDAD

Asimismo, le informamos que la información de las bases de datos podrá ser usada para la identificación de los Usuarios y para la realización de estudios estadísticos de los Usuarios registrados.

COMPROMISO DEL USUARIO PARA QUE SUS DATOS SEAN INSCRITOS EN UN FICHERO
El introducir los datos en alguna o algunas de las hojas de captación de datos implica el aceptar las presentes condiciones de uso y política de privacidad, dando por entendido que ha sido informado de las condiciones de uso y aviso legal de las mismas y que se compromete a su entero cumplimiento durante la navegación y participación en la web www.4cadires.com

EVITAR LA TRANSMISIÓN DE DATOS A TERCERAS EMPRESAS SIN CONSENTIMIENTO DEL USUARIO
Asimismo, y salvo que se haya informado al Usuario de la posible existencia de cesiones de sus datos a terceros, en ningún supuesto, salvo los casos amparados por la legislación vigente y las autorizaciones de los párrafos siguientes, ningún tercero ajeno a 4 sillas tendrá acceso, sin el consentimiento expreso de los usuarios, a sus datos personales y / o de navegación. En el resto de los casos, 4 Cadires colaborará para que los terceros cumplan con la legislación vigente, si bien la responsabilidad será exigible a los citados terceros.
4 Cadires puede vender, alquilar o ceder los datos personales de los usuarios de esta web, a empresas vinculadas al sector de mobiliario e interiorismo, según lo expuesto en los formularios informativos de captación de datos de carácter personal.
4 Cadires, puede vender, alquilar o ceder los e-mails de sus usuarios a otras empresas, empresas vinculadas al sector de mobiliario e interiorismo, según lo expuesto en los formularios informativos de captación de datos de carácter personal.

RESPONSABILIDAD DE LOS USUARIOS POR USO Y CONTENIDO
Tanto el acceso a los websites como el uso que pueda realizarse de la información y contenidos incluidos en los mismos, será de exclusiva responsabilidad de quien lo realice. Por lo tanto, el uso que pueda hacerse de la información, imágenes, contenidos y / o productos reseñados y accesibles a través del mismo, estará supeditada a la legalidad, sea nacional o internacional, aplicable, así como los principios de buena fe y uso lícito por parte de los Usuarios, quienes serán enteramente responsables de dicho acceso y correcto uso. Los Usuarios estarán obligados a hacer un uso razonable de los servicios o contenidos, bajo el principio de buena fe y con respeto a la legalidad vigente, a la moral, el orden público, las buenas costumbres, los derechos de terceros o de la propia empresa , todo ello según las posibilidades y fines para los que están concebidos. 4 Cadires no asume responsabilidades, ya sean directas o indirectas, por daño emergente o lucro cesante, derivadas del mal uso de los servicios o contenidos realizado por los usuarios o terceros.

INFORMACIÓN LSSI-CE
En cumplimiento del deber de información contemplado en el artículo 10 de la vigente Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, le comunicamos que la dinamizadora y gestora de contenidos de la Web donde puede descargar diferentes aplicaciones y / o informaciones es SENTA'T BE, SL con domicilio en C /. Marqués de Comillas, 21-23, 08202, Sabadell (Barcelona), y con la gestión del dominio de Internet www.4cadires.com inscrito en el registro correspondiente, atendiendo a comunicaciones de los usuarios y / o interesados ​​a través del correo electrónico info @ 4cadires.com









CATALÀ



OBJECTE DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

4 cadires és la marca comercial de SENTA'T BÉ, SL, la qual actua com a titular, dinamitzadora i gestora de continguts d'aquesta web. SENTA'T BÉ, S.L. (D'ara endavant, 4 cadires) informa els Usuaris que compleix amb la vigent normativa de protecció de dades, i amb caràcter especial, amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i amb la Llei de la Societat de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002, d'11 de juliol.

Qualsevol altra activitat comercial, mercantil, administrativa o de contractació de béns i / o serveis és responsabilitat de de la societat esmentada anteriorment, propietària d'aquest domini i que opera amb la marca 4 cadires. Per vendre productes de mobiliari, www.4cadires.com disposa de les tecnologies avançades posades a la seva disposició de l'usuari.

D'acord amb el que disposa la normativa vigent, 4 cadires només recull les dades estrictament necessàries per oferir els serveis derivats de la seva activitat i altres prestacions, serveis i activitats atribuïdes per la Llei.

Aquesta política de protecció de dades podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i / o l'autoritat competent en cada moment. És per això que 4 cadires es reserva el dret a modificar el present avís legal per adaptar-lo a novetats legislatives o jurisprudencials que es troben vigents en el moment precís que s'accedeixi als websites, així com a pràctiques del sector.

En els anteriors supòsits, 4 cadires anunciarà en aquesta pàgina web, els canvis introduïts amb la suficient antelació a la seva posada en pràctica.



CONFIDENCIALITAT

Totes les dades proporcionades mitjançant correu electrònic o formularis electrònics seran tractats segons la normativa vigent sobre protecció de dades personals, i en tot cas tindran el caràcter de confidencial pel personal de 4 cadires que gestioni aquesta informació.



INFORMACIÓ SOBRE LA VOLUNTAT DE DEIXAR LES DADES I CONSEQÜÈNCIES

VOLUNTARIETAT

S'informa als usuaris dels websites que les respostes a les preguntes plantejades en els formularis de recollida de dades contingudes en aquesta website tenen caràcter voluntari, si bé la negativa a facilitar les dades sol · licitades pot comportar la impossibilitat d'accés als serveis que ho requereixin.



CONSEQÜÈNCIA

Mitjançant la implementació dels formularis inclosos a la web, relatius a la dinamització i gestió de continguts realitzats per 4 cadires i / o pel titular de la Web els usuaris accepten la inclusió i tractament de les dades que proporcionin en un fitxer de dades de caràcter personal, del que és titular 4 cadires podent-se exercir els drets pertinents segons la clàusula següent.



INFORMACIÓ A L'USUARI SOBRE ELS DRETS DE RECTIFICACIÓ, ACCÉS, OPOSICIÓ I CANCEL·LACIÓ DE LES SEVES DADES

Els usuaris podran exercitar, respecte de les dades recollides en la forma descrita en el punt anterior, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, i en particular els drets d'accés, rectificació, oposició i / o cancel·lació de dades. Els drets referits en el paràgraf precedent, podran exercir per cada Usuari mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI o Passaport, dirigida a la següent adreça:



A L'ATENCIÓ DEL RESPONSABLE DE SEGURETAT.
C / Marquès de Comillas, 21-23, 08202, Sabadell (Barcelona)

Així mateix, si un usuari no desitja rebre informació via correu electrònic o qualsevol altre mitjà, podrà comunicar per qualsevol mitjà que quedi constància de la recepció a 4 cadires en l'adreça indicada.



INFORMACIÓ SOBRE LES DADES QUE ES CONSERVEN, DURANT QUANT TEMPS I AMB QUINA FINALITAT

DADES QUE ES CONSERVEN

Exclusivament dades de contacte (caràcter bàsic), com són el nom, cognom i e-mail. Aquesta informació és rebuda per i pot ser venuda, cedida o arrendada a altres empreses vinculades al sector de mobiliari i serveis.

4 cadires és responsable d'aquests fitxers de dades de caràcter personal, creats per i per a 4 cadires, amb les finalitats de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb els Usuaris, informació i distribució dels serveis de l'organització, així com la realització d'activitats diverses.



AMB QUINA FINALITAT

Així mateix, l'informem que la informació de les bases de dades podrà ser utilitzada per la identificació dels Usuaris i per a la realització d'estudis estadístics dels Usuaris registrats.



COMPROMÍS DE L'USUARI PERQUÈ LES SEVES DADES SIGUIN INSCRITS EN UN FITXER

L'introduir les dades en alguna o algunes de les fulles de captació de dades implica acceptar les presents condicions d'ús i política de privacitat, restant entès que ha estat informat de les condicions d'ús i avís legal de les mateixes i que es compromet al seu sencer compliment durant la navegació i participació en la web www.4cadires.com



EVITAR LA TRANSMISSIÓ DE DADES A TERCERES EMPRESES SENSE CONSENTIMENT DE L'USUARI

Així mateix, i llevat que s'hagi informat a l'Usuari de la possible existència de cessions de les seves dades a tercers, en cap supòsit, excepte els casos emparats per la legislació vigent i les autoritzacions dels paràgrafs següents, cap tercer aliè a 4 cadires tindrà accés , sense el consentiment exprés dels usuaris, a les seves dades personals i / o de navegació. En la resta dels casos, 4 cadires col · laborarà perquè els tercers compleixin amb la legislació vigent, si bé la responsabilitat serà exigible als citats tercers.

4 cadires pot vendre, llogar o cedir les dades personals dels usuaris d'aquesta web, a empreses vinculades al sector de mobiliari i interiorisme, segons l'exposat en els formularis informatius de captació de dades de caràcter personal.
4 cadires, pot vendre, llogar o cedir els e-mails dels seus usuaris a altres empreses, empreses vinculades al sector de mobiliari i interiorisme, segons l'exposat en els formularis informatius de captació de dades de caràcter personal.


RESPONSABILITAT DELS USUARIS PER ÚS I CONTINGUT

Tant l'accés als websites com l'ús que pugui realitzar de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l'ús que pugui fer de la informació, imatges, continguts i / o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels Usuaris, els quals seran enterament responsables d'aquest accés i correcte ús. Els Usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, l'ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts. 4 cadires no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.



INFORMACIÓ LSSI-CE

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que la dinamitzadora i gestora de continguts de la Web on pot descarregar diferents aplicacions i / o informacions és SENTA'T BÉ, SL amb domicili al C /. Marquès de Comillas, 21-23, 08202, Sabadell (Barcelona), i amb la gestió del domini d'Internet www.4cadires.com inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i / o interessats a través del correu electrònic info@4cadires.com